Werkwijze & tarieven

Mijn
werkwijze en tarieven

Hoe ga ik te werk?

1. Kennismaken

Voordat we beginnen, maak ik graag kennis met jou en je bedrijf. Dit kan op locatie, telefonisch of via MS Teams, net wat jij prettig vindt.
Tijdens dit kennismakingsgesprek bereid ik een vrijblijvende marketing analyse voor. Hierin kijk ik naar de huidige website, Social Media kanalen, de Google positie en naar wat jouw concurrenten doen. Dit is de mogelijke basis, zodat we zien waar jouw bedrijf nu staat.

2. Het doel bepalen

Zijn we een match? Dan definiëren we samen de opdracht, de doelgroep, het doel van de content en het marketing- of Social Mediaplan. Ieder kwartaal lever ik je een resultatenoverzicht aan, zodat we het effect monitoren.

3. Strategie

Om de juiste strategie en doelstellingen te bepalen vraag ik je welk doel je wilt behalen. Wil je bijvoorbeeld jouw vindbaarheid via Google verbeteren? Dan bekijk ik welke keywords interessant en trending zijn en verwerk ik dit op een SEO-geoptimaliseerde manier in de tekst. 

Of merk je dat Social Media grote kansen biedt, maar heb je simpelweg de tijd en kennis niet om jouw kanalen up-to-date te houden? Dan bereid ik jouw berichten voor en verwerk ik deze.

4. Aan de slag!

Ben je enthousiast geworden? Laten we dan samen aan de slag gaan!

Tarieven

Het is mogelijk om samen te werken met een afgesproken uurtarief of op abonnementsbasis. Net wat jij het prettigst werken vindt! 

Meer weten? Of wil je een vrijblijvende offerte opvragen? Ik ga graag met je in gesprek!