(online) marketing

Dit zijn activiteiten waarbij je een boodschap deelt over je merk, product of diensten via een (online) kanaal. De boodschap wordt op een meetbare wijze gedeeld met de beoogde doelgroep, oftewel potentiële klanten. Hierbij kijken we naar het totaalplaatje.

Ben jij op zoek naar een (online) marketing bureau die met je meedenkt en ook de uitvoering oppakt? NUTS marketing is hét bureau dat in staat is jouw bedrijf meer leads, bezoekers en conversies te bezorgen. 

NUTS marketing biedt een vrijblijvende analyse op de huidige social media kanalen en website. Daarbij wordt gekeken naar onder andere wat goede aanvullingen en/of verbeteringen zijn.

Wij zijn jouw ontzorgende marketingafdeling!

Wat kan je verwachten?
Maandelijks werken wij aan jouw bedrijf door te zorgen dat de marketingactiviteiten passen bij jouw strategie en zorgt voor meer omzet, meer personeel en een professionele uitstraling. 

Mogelijke activiteiten zijn het bijhouden van social media, vacatures schrijven en plaatsen, video's en foto's maken, het maken van advertenties, het optimaliseren van SEO en nog veel weer. 

Je kunt het vergelijken met je eigen marketingafdeling, maar dan niet gevestigd bij jouw bedrijf.

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Professionele millenials

Frisse bik en op de hoogte van de laatste trends op het gebied van marketing en branding.

Verschillende branches 

We zijn actief in verschillende branches en hebben daarom een breed scala aan kennis en ervaring.

Ervaring en persoonlijke aanpak

Wij weten wat er speelt en kennen de laatste trends. Ook vinden we een persoonlijke aanpak belangrijk.